Vlaggen en vlaggenmasten

Vlaggen en vlaggenmasten

Vlaggen en vlaggenmasten

Het is belangrijk om alle beschikbare ruimte te benutten om te adverteren. Uiteraard heeft niet elk bedrijf een even grote oppervlakte. Vooral kleinere zaken zoals sportverenigingen of kmo’s hebben vaak enkel ruimte op het voetpad of de oprit. Vlaggen zijn hiervoor het signalisatiemiddel bij uitstek. We hebben een heel spectrum van vlaggen en vlaggenmasten in ons aanbod waar uw perfecte vlag zeker tussen staat.

Kiest u voor een permanente vlaggenstok? Of eerder een verzwaarde voet zodat u uw vlag ’s avonds kan binnenhalen? Vlaggen en vlaggenmasten bestaan tegenwoordig in alle mogelijk vormen en maten. U bepaalt een design op maat van uw bedrijf of zaak, rekening houdend met uw locatie. Heeft u enkel plaats op een windstille plaats? Dan is een banier, waarbij de vlag opgespannen wordt, een betere oplossing voor u.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Het voordeel van vlaggen is dat ze perfect zijn voor het communiceren van een tijdelijke promotie of seizoensgebonden boodschappen. Onze kwalitatieve vlaggen kunnen voor kortere en langere periodes ingezet worden en zullen niet snel verkleuren, verbleken of beginnen rafelen. De print van uw logo of reclame moet het vlaggenmateriaal doordrenken, waardoor de kleuren langer helder en scherp afgelijnd blijven.

De Remotec-expertise

Door te kiezen voor een samenwerking met Remotec kan u gerust zijn dat de vlaggen die u kiest ook aan al uw verwachtingen voldoen. Remotec heeft 30 jaar ervaring in het ontwerpen, creëren en installeren van publiciteitssignalisatie en vlaggensystemen. Daarom kunnen we u zonder aarzelen de hoogstaande kwaliteit garanderen.

Ook de personalisatiemogelijkheden garanderen we graag. Remotec heeft een groot aanbod van vlaggen en de benodigdheden. Conisch, cilindrisch, banieren om de vlag altijd zichtbaar te houden ook zonder wind, verschillende afmetingen … het is allemaal mogelijk. Zo krijgt u altijd het design en uitzicht dat u wilt.

Het bedrukken van vlaggen met uw logo of reclame is uiteraard mogelijk! Remotec heeft alles in huis om uw design perfect over te brengen op de gekozen vlaggen. Van ontwerpen tot bedrukken en installatie, Remotec staat u vakkundig bij.

De volgende stap

Remotec biedt u met plezier een gratis analyse en offerte aan. Op basis van uw project of idee maken we een analyse, waarna één van onze experts u een concreet voorstel met vrijblijvende offerte zal doen. Hierna gaan we aan de slag om uw idee tot leven brengen.

Bent u nog niet helemaal zeker over hoe uw vlaggen er uit moeten zien? Alle Remotec-projecten zijn op maat van de klant gemaakt en we denken graag mee om het naar uw wens te maken. Contacteer ons volledig vrijblijvend om uw idee of project verder te bespreken met één van onze vakmensen.

Maak een afspraak